Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День здоров’я

У Луганському національному університеті пройшов День здоров’я.

Суспільна свідомість сучасної людини нерозривно пов’язана з осмисленням цінності життя та здоров’я, що виступає важливим показником збереження і розвитку людського потенціалу країни. Необхідною складовою економічного процвітання держави є безпека та добробут нації.

Формування у молодого покоління любові до спорту, здорового способу життя є одним із провідних завдань виховання. Традиційно в ЛНУ імені Тараса Шевченка восени відбувся захід, складовою якого стали святковий настрій та корпоративна культура. У цьому році студенти та викладачі факультету української філології та соціальних комунікацій, навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій і туризму, навчально-наукового інституту фізики, математики й інформаційних технологій, навчально-наукового інституту історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук та навчально-наукового інституту економіки та бізнесу взяли участь у спортивно-культурному заході.

У рамках заходу студенти та викладачі ЛНУ імені Тараса Шевченка приготували смачний куліш, стали активними учасниками спортивних змагань та наголосили, що це свято стало символом єднання студентів структурних підрозділів університету та любові до оточуючого середовища.

Олег Черниш, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024