Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Легкоатлетичний крос

У ЛНУ імені Тараса Шевченка відбувся легкоатлетичний крос.Вже стало доброю традицією восени проводити легкоатлетичний крос в університеті. 5 жовтня на стадіоні «Колос» відбулася особиста першість. На дистанції 1000 метрів змагалися дівчата. Результат першого забігу був орієнтиром для інших учасниць. 19 учасниць вийшло на старт першого забігу і найшвидшою стала студентка коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка Олеся Рева, її час – 4 хвилини та 3 секунди, програючи переможниці 5 секунд другою фінішує Людмила Чейпиш з інституту фізичного виховання та спорту.

news_okt_2016_3_10

На старт другого забігу вийшло 15 учасниць і вже після половини дистанції стало зрозуміло, що час переможця першого забігу буде поліпшено. Так воно і сталося, Катерина Єфремова з коледжу ЛНУ фінішувала з часом 3 хвилини 46 секунд. Попереду було ще три забіги, але час переможниці ніхто не поліпшив. Кращій час переможниць своїх забігів був у Анастасії Сидорової (ІПП) – 4 хвилини 22секунди, Тетяни Мартиненко (ІПП) – 4 хвилини 19 секунди, та Галини Черепня (ІПП) – 4 хвилини 18секунд.

Юнаки долали дистанцію вдвічі довшу. В першому забігі Максим Решетняк (ІФВС) перемагає з часом 7 хвилин 18 секунд, другий Владислав Барабаш (Коледж ЛНУ) 7 хвилин 24 секунд. Лише Михайло Носаль (ІФВС) який стартував у третьому забігу поліпшує час лідера виграючи в нього вісім секунд. Результати переможців інших забігів були нижчі і не вплинули на розподіл місць в призовій трійці. Кирило Сисоєнко 7 хвилин 55 секунд,         П. Ляшко (ІІМВСПН) 7 хвилин 26 секунд, та Олександр Брюховецький (ІФВС) 8 хвилин.

Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями ректорату університету.

Голова спортклубу
П. Ярошенко

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024