Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День учителя

Сьогодні викладачів ЛНУ імені Тараса Шевченка студенти привітали з Днем учителя.

День учителя – одне з найтепліших та зворушливих свят. Немає в суспільстві жодної людини, яка, досягнувши найменших висот, не була б вдячна своїм учителям. Цей день – це привід сказати слова вдячності освітянам за їх терпіння і важку працю заради нашого успішного майбутнього.

Щорічно відзначають це свято і в нашому університеті. Коли воно настає, то  в ЛНУ завжди панує приємна атмосфера пожвавлення. Студенти вітають своїх улюблених викладачів, дарують їм квіти та подарунки. Проте найголовніший подарунок у цей день – це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці.

news_sept_2016_30_5_7

Сьогодні в актовій залі зібрався весь педагогічний колектив ЛНУ, де відбувся святковий концерт «На крилах мрії». Студенти на чолі з керівником Центру культури  та дозвілля О.П. Мироновою підготували для викладачів університету чудові концертні номери.

news_sept_2016_30_5_5

Дуже багато прекрасних слів,сердечної вдячності було сказано на адресу педагогів ведучими. Проникливі, душевні, неймовірно красиві пісні виконували винуватцям свята наші студенти Анастасія Дмитрук, Світлана Кузьменко, Влад Тєтєрєв, Надія Вепрецька, Оксана Верховод  та інші. Запальними танцями привітав  викладачів і  хореографічний колектив «Вдохновение».  А справжньою приємною несподіванкою для всіх педагогів став виступ  самих викладачів нашого університету. М.М.Чумак та А.В.Бадер зіграли мініатюру «Характеристика», виступ яких викликав шквал  аплодисментів.

Закінчився святковий концерт теплими словами на адресу тих, хто обрав для себе нелегку, але почесну і високу долю — нести світло знань, виховувати молоде покоління, формувати прийдешнє нашої держави в цілому. Бо саме  від праці педагога залежить, яким буде наше майбутнє і майбутнє нашої рідної України.

Ірина Бахмет, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024