Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Всеукраїнський День бібліотек

ЛНУ імені Тараса Шевченка відзначив Всеукраїнський День бібліотек.

Бібліотека – один з інструментів розвитку цивілізації, який вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань. Книга в своєму первісному призначенні є засобом захисту духовності, яка допомагає людині набути знання, розпізнати добро серед зла, знайти істину.

Науковою бібліотекою ЛНУ імені Тараса Шевченка було проведено творчий конкурс «Моя бібліотека», в якому були передбачені фото, відеоролики, вірші, есе присвячені духовному осередку науки.

30 вересня відбулося нагородження учасників та переможців. Автори найкращих робіт у номінаціях отримали цінні призи та подарунки.

news_sept_2016_30_4_1

Студентів ЛНУ імені Тараса Шевченка привітали проректор з науково-педагогічної роботи О.С. Меняйленко та в.о. директора наукової бібліотеки ЛНУ М. М. Починкова. Вони привітали присутніх та наголосили на значенні книги у житті сучасної людини.

Бібліотека – це храм душі, місце для саморозвитку та культурного збагачення, що не втрачає свої актуальності і в ХХІ сторіччі.

news_sept_2016_30_4_2

Олег Черниш, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024