Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Стаціонарний тиждень» музичного інституту

В Інституті культури і мистецтв ЛНУ відбувся черговий «стаціонарний тиждень».

Студенти І – ІV курсів спеціальностей «Музичне мистецтво» та «Музичне мистецтво (художня культура)», їх викладачі, які в сьогоднішніх обставинах змушені проживати в різних містах України, знову зібралися у Старобільську з 13 по 19 грудня для навчання й творчого спілкування.

Лекційні, практичні й індивідуальні заняття для студентів-музикантів, як і раніше, були проведені на базі Старобільської дитячої школи мистецтв. Саме тому адміністрація Інституту культури і мистецтв висловлює щиру подяку дирекції школи мистецтв, яка люб’язно надала студентам і викладачам своє приміщення із світлими й затишними класами, а також бібліотеку із нотною й методичною літературою.

Окрім навчальної програми студентам запропонували й культурну. Так, вони познайомилися з історичними пам’ятками архітектури, відвідали музеї, а також Свято-Скорбященський Старобільський жіночий монастир.

Усі студенти були забезпечені гуртожитком (проживання безкоштовно).

Наступного тижня на стаціонарні заняття приїдуть студенти спеціальностей «Культурологія», «Кіно-, телемистецтво» та «Професійна освіта (дизайн)».

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024