Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Розпочалася сесія для студентів ФІМ

Кілька днів тому у Кремінній розпочалася сесія для студентів факультету іноземних мов.

19 грудня розпочалася навчально-екзаменаційна сесія студентів факультету іноземних мов. Молодь приїхала на навчання в день Святого Миколая. Саме в цей святковий період усі, як ніколи, вірять в успіх та сподіваються, що Миколай подарує їм успішне складання іспитів та високі бали.

Не зважаючи на складні обставини у країні, на сесію приїхали студенти з різних куточків України. Зокрема, зі Львова, Одеси, Київа, Луганська та інших міст. Студенти ЛНУ залишаються вірними своїй альма-матер навіть у такий складний час. Усі викладачі та студенти були раді зустрічі один з одним, вони з великим задоволенням відвідували пари.

Наступного дня для студентів-першокурсників відбулася урочиста посвята у студенти факультету. Окрім традиційних привітань декана, завідуючих кафедр та викладачів, першокурсники отримали подарунки та дали клятву на вірність своїй альма-матер.

Окрім навчального процесу на студентів чекають кураторські години, круглі столи та різні розважальні заходи, серед яких екскурсія містом, різдвяна вечірка та ін.

Керівництво факультету вітає всіх викладачів, співробітників та студентів із наступаючим Різдвом та Новим Роком. Бажає щастя, здоров’я та успіхів усім, хто навчається та навчає.

Happy New Year!!!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024