Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Відновлена робота офіційного сайту

Останні новини, інформацію з навчання та навчальні матеріали студенти ЛНУ тепер читають на відновленому офіційному сайті.

Для його роботи університет запустив нові сервери. Евакуація вплинула на роботу ресурсу, але не припинила його діяльність, повідомили у Центрі інформаційних технологій ЛНУ.

«Для запуску сайту ми почали все з нуля – розробляли програми, встановлювали сервери. До речі, тепер вони знаходяться на території України у безпечному місці, зараз ми спокійні за їх збереження, – зазначає завідувач Центром інформаційних технологій, проректор з науково-педагогічної роботи ЛНУ Олександр Меняйленко. І хоча у нас забрали все обладнання, світлі уми залишилися з нами. Наша команда професіоналів змогла створити новий сайт, ще більш модернізований, швидкий та ефективний ».

У виші розповіли, у проміжку між припиненням роботи старого сайту і запуском нового, працював тимчасовий офіційний сайт. Там розміщували важливу і корисну інформацію для студентів. Тепер усі необхідні матеріали можна знайти на знову запущеному ресурсі, адреса якого залишилася незмінною, підкреслили в університеті.

Нагадаємо, офіційний сайт ЛНУ перестав працювати в липні цього року, коли почалися аварійні відключення електроенергії. Уже в серпні, після евакуації ЛНУ, був запущений тимчасовий офіційний сайт.

Прес-центр ЛНУ

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024