ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ Н.І.ГІРЕНКО
27.3.2025
03 квітня 2025 р. об 11.00 кандидат технічних наук, доцент кафедри професійної освіти, ресторанного і туристичного бізнесу Гіренко Наталія Ігорівна проводить відкриту лекцію на тему: «Молекулярна кухня як інноваційний напрям кулінарії».
Відкрита лекція у межах освітнього компонента «Основи молекулярної кухні» для здобувачів вищої освіти 4-го курсу першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» спеціальності A5 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)».
Запрошуємо всіх охочих відвідати лекцію за посиланням:
Зал персональной конференции Nataliia Hirenko
Підключитися до конференції Zoom
https://us02web.zoom.us/j/3018281102?pwd=VnZhdHBsY3dvOVdpWmJRbFE4UGZVZz09
Ідентифікатор конференції: 301 828 1102
Код доступу: 621Zy321
Кафедра професійної освіти, ресторанного і туристичного бізнесу