Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ Н.І.ГІРЕНКО

03 квітня 2025 р. об 11.00 кандидат технічних наук, доцент кафедри професійної освіти, ресторанного і туристичного бізнесу Гіренко Наталія Ігорівна проводить відкриту лекцію на тему: «Молекулярна кухня як інноваційний напрям кулінарії».

Відкрита лекція у межах освітнього компонента «Основи молекулярної кухні» для здобувачів вищої освіти 4-го курсу першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» спеціальності A5 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)».

 

Запрошуємо всіх охочих відвідати лекцію за посиланням:

Зал персональной конференции Nataliia Hirenko

Підключитися до конференції Zoom

https://us02web.zoom.us/j/3018281102?pwd=VnZhdHBsY3dvOVdpWmJRbFE4UGZVZz09

Ідентифікатор конференції: 301 828 1102

Код доступу: 621Zy321

 

Кафедра професійної освіти, ресторанного і туристичного бізнесу

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2025