Кваліфікаційний іспит
28.1.2025
23 січня у Рубіжанському фаховому коледжі відбулося складання кваліфікаційного іспиту здобувачами освіти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» спеціальності 181 Харчові технології.
В ході іспиту здобувачі освіти продемонстрували свої вміння та компетентності відповідно до стандартів фахової передвищої освіти. Їхні теоретичні та практичні навички, а також обсяг засвоєних знань щодо технології виробництва готової продукції, потішили членів кваліфікаційної комісії.
Всім здобувачам присвоєно кваліфікацію “фаховий молодший бакалавр з харчових технологій”.
Вітаємо здобувачів освіти з позитивними результатами!
Нехай допитливість та знання отримані в коледжі допоможуть розкрити нові горизонти у професійній діяльності!
ВСП «Рубіжанський фаховий коледж ДЗ
«Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»


