Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання наукового гуртка «Пошук»

На кафедрі публічної служби й управління навчальними закладами відбулися засідання наукового гуртка «Пошук».

Під час осінньої сесії у навчально-науковому інституті публічного управління і післядипломної освіти на кафедрі публічної служби й управління навчальними закладами відбулися засідання наукового гуртка «Пошук», організатором та модератором зустрічей був керівник гуртка, доцент Євген Іванов.

23 вересня 2024 р. на традиційній онлайн-зустрічі в  межах наукового гуртка для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем ІІ року навчання спеціальностей 073 «Менеджмент» і 281 «Публічне управління та адміністрування» підіймалися важливі питання щодо підготовки до підсумкової атестації: підготовка й складання здобувачами освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» ЄДКІ; захист кваліфікаційної роботи магістра; підготовка до публічного виступу.

Директор інституту, професор Володимир Заблоцький та заступник директора інституту, доцент Вікторія Володавчик довели до студентів інформацію щодо термінів, вимог, особливостей проведення, критеріїв оцінювання підсумкової атестації, відповіли на численні питання здобувачів.

Доцент Надія Васиньова ознайомила студентів із особливостями підготовки доповіді й успішного виступу під час захисту кваліфікаційної роботи магістра.

03.10.2024 відбулося чергове засідання наукового гуртка «Пошук» для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем І року навчання спеціальностей 073 «Менеджмент» і 281 «Публічне управління та адміністрування».

Під час зустрічі доцентом Євгеном Івановим були висвітлені важливі питання щодо академічної доброчесності та важливості її дотримання у процесі навчання.

Доцент Ольга Птахіна ознайомила здобувачів освіти з питанням академічної мобільності. Також до студенів була доведена інформація щодо Положення про порядок визнання результатів навчання, здобутих шляхом формальної, неформальної та/або інформальної освіти в ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

У зустрічі також взяла участь доцент Надія Васиньова, яка донесла студентам інформацію щодо їхніх можливостей самостійного обрання наукового керівника та теми магістерського дослідження.

Спілкування пройшло у дружній атмосфері, студенти виявили зацікавлення проблематикою зустрічей та активно залучилися до дискусії.

Бажаємо всім здобувачам плідної праці, успіхів у навчанні та мирного неба!

 

За інформацією кафедри публічної служби та
управління навчальними закладами

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024