Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Нагородження за участь в історико-культурному фестивалі «Дике поле. Шлях до Європи»

Здобувачка ННІ ПАН за ОП Екологія Осипенко Лариса нагороджена  грамотою за участь в історико-культурному фестивалі «Дике поле. Шлях до Європи»

Здобувачка 2 курсу магістерського рівня за ОП Екологія ННІ ПАН Осипенко Лариса нагороджена грамотою за участь в історико-культурному фестивалі «Дике поле. Шлях до Європи». Історико-культурний фестиваль «Дике поле. Шлях до Європи» було започатковано з метою популяризації i презентації історії України в різні періоди, виховання патріотичного духу, української ідентичності, збереження національних традицій i культури. Починаючи з 2016 року, зазначений захід проводився на території Нікольського району Донецької області, в межах охоронної зони Українського степового природного заповідника «Кам’яні могили».

У 2024 році організатори розширили межі та форми проведення фестивалю, зокрема однією з форм участі була творча фотолокація. Для участі у конкурсі студентка надіслала кілька фоторобіт з краєвидами природних зон та отримала нагородження грамотою. Фото зроблені під час експедицій в Сумській області, в тому числі на території природного заповідника Михайлівська цілина. Пані Лариса активно займається ековолонтерством та науковою діяльністю, зокрема дослідженням популяцій бабака та хом’яка.

Бажаємо подальших професійних успіхів пані Ларисі!

 

Кафедра садово-паркового господарства та екології

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024