Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Тиждень настановчо-організаційної сесії

На кафедрі початкової освіти розпочався тиждень настановчо-організаційної сесії для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання денної та заочної форм навчання.

З вітальними словами і теплими побажанням до студентів звернулись заступники директора ННІПП з навчальної, наукової, соціально-гуманітарної роботи та завідувач кафедри початкової освіти, які наголосили на престижності обраної спеціальності та професіоналізмі наданні освітніх послуг викладачами кафедри.

Учасники сесії ознайомились із умовами освітньо-виховного процесу в навчально-науковому інституті педагогіки і психології, з деталями роботи на Освітньому порталі, з процедурою вільного вибору освітніх компонентів, що дає можливість не лише поглибити та розвинути знання з фаху, а й сформувати та вдосконалити спеціальні (фахові) компетентності.

Цікавою стала відеопрезентація наукових досягнень професорсько- викладацького складу кафедри початкової освіти, де студенти могли ознайомитись із педагогічним кредом кожного викладача, з його напрямами освітньої діяльності, професійними інтересами, що допоможе краще зорієнтуватись у виборі актуальної проблеми для майбутнього наукового дослідження.

Особливу увагу було приділено процесу підготовки, написання та захисту випускних кваліфікаційних робіт, здійснено процедуру вибору тем та наукових керівників.

Вітаємо магістрів з початкової освіти зі свідомим вибором майбутньої професії! Бажаємо цікавого, легкого навчання та успішної реалізації власних досягнень!

 

За інформацією НН ІПП

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024