Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Організаційна зустріч

На кафедрі реабілітації і медичної діагностики Навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту ЛНУ імені Тараса Шевченка відбувалася організаційна зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 227 “Терапія та реабілітація”.

В.о. завідувачки кафедри реабілітації і медичної діагностики Олена ГУЖВА познайомила здобувачів освіти зі структурою університету, представила викладачів кафедри та зупинилася на особливостях навчальної, соціально-гуманітарної та наукової роботи.

Під час зустрічі було обговорено ряд важливих питань, щодо особливостей освітнього процесу та надано інформацію щодо освітнього порталу університету, як додаткового ресурсу, де розміщуються навчальні матеріали.

На зустрічі викладачі кафедри особливу увагу приділили вибору наукового керівника та визначенню тематики майбутніх кваліфікаційних робіт. Також наголосили на тому, що кожен здобувач повинен у повному обсязі та вчасно виконувати свій індивідуальний навчальний план.

Одним із головних питань, що обговорювалося на зустрічі, було проходження здобувачами клінічних практик з фізичної терапії. Координатор клінічного навчання, доцент Аліна РАДЧЕНКО ознайомила здобувачів освіти з особливостями практичної підготовки, графіком та базами проходження практик, відповіла на запитання, що виникали у здобувачів освіти.

Викладачі кафедри від щирого серця привітали здобувачів освіти із початком нового навчального року та побажали, щоб навчання було цікавим та захоплюючим, а навички та вміння, якими вони оволодіють в процесі навчання, стали для них в нагоді впродовж всього життя!

 

За інформацією кафедри реабілітації і медичної діагностики
Навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024