Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зустріч із магістрантами в НН ІБМ

В навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту відбулася зустріч із магістрантами.

3 жовтня 2024 року в навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту відбулася зустріч із здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 073 «Менеджмент», 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» та 051 «Економіка».

Магістранти познайомились з працівниками директорату, завідувачами кафедр та науково-педагогічними працівниками інституту.

Під час зустрічі було обговорено питання організаційного характеру та надано інформацію щодо специфіки освітнього процесу у 2024-2025 навчальному році. Викладачі пояснили здобувачам освіти правила роботи на освітній платформі Moodle та надали змогу обрати наукового керівника магістерської роботи відповідно до кола власних наукових інтересів. Важливим аспектом зустрічі став вибір здобувачами теми майбутнього наукового дослідження, над яким вони будуть працювати наступні півтора року.

Завідувачі та науково-педагогічні працівники кафедр розповіли магістрантам про графіки проведення науково-методологічних семінарів та вебінарів, на які запросили магістрантів для активної співпраці.

Бажаємо нашим здобувачам освіти нових творчих успіхів!

 

Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024