Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Організаційна зустріч з магістрантами

На кафедрі соціальної педагогіки пройшла організаційна зустріч з магістрантами.

5 жовтня на кафедрі соціальної педагогіки навчально-наукового інституту педагогіки і психології відбулася організаційна зустріч із здобувачами 1 року навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 «Соціальна робота» за освітньою програмою «Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Практична психологія».

Під час зустрічі магістранти мали можливість ознайомитися з історією створення університету, складом навчально-наукового інституту педагогіки і психології та кафедри соціальної педагогіки; отримали інформацію про особливості освітнього процесу, індивідуальну освітню траєкторію, графік освітнього процесу, а також пройшли інструктаж з безпеки життєдіяльності здобувачів вищої освіти навчально-наукового інституту педагогіки і психології під час дистанційного навчання в умовах воєнного часу.

Особлива увага під час зустрічі була акцентована на виборі наукового керівника та формулюванні теми кваліфікаційної роботи, а також на необхідності кожному здобувачу у повному обсязі виконати індивідуальний навчальний план.

Науково-педагогічний колектив кафедри соціальної педагогіки бажає магістрантам успіхів, творчої наснаги, наукових відкриттів та професійного зростання.

 

За інформацією НН ІПП

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024