Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Охорона праці: основні поняття

Провідний спеціаліст відділу охорони праці Ольга Йосипівна МОСІНА провела лекцію «Охорона праці: основні поняття» для студентів на трьох локаціях підрозділів ЛНУ імені Тараса Шевченка.

Зустрічі проходили три дні:

– Лубенська локація на базі університету 02.10.24 оф-лайн та он-лайн;
– Миргородська локація 03.10.24 он-лайн;
– Полтавська локація 04.10.24  он-лайн.

В ході цих зустрічей Ольга Йосипівна розповідала про роботу відділу охорони праці, основні поняття та важливі аспекти, які варто враховувати під час організації роботи у будь-якій сфері діяльності. Наголосила на нормативній базі щодо охорони праці, акцентувала на особливостях праці неповнолітніх, видах інструктажів, відповідальності за порушення вимог щодо охорони праці та Порядок розслідування і обліку нещасних випадків,  професійних захворювань та аварій на виробництві.

Здобувачі освіти під кінець лекції задавали актуальні питання, на які отримали вичерпні відповіді від фахівця, що дало змогу краще зрозуміти значні особливості дотримання норм з охорони праці, після чого дякували за важливу професійну підготовку з питань безпеки праці.

Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка!

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024