Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Установча зустріч з магістрантами-першокурсниками в ННІ ПАН

1 жовтня в Навчально-науковому інституті природничих і аграрних наук відбулася установча  зустріч із магістрантами-першокурсниками.

Зустрічі вже традиційно організовуються директоратом, запрошуються завідувачі кафедр, викладачі та представники студентського самоврядування. Першокурсників набору 2024 року ознайомили з історією Луганського національного університету імені Тараса Шевченка та інституту природничих і аграрних наук. Заступник директора з навчальної роботи Ольга ГУБСЬКА розповіла про особливості освітнього процесу в університеті, познайомила зі структурою змішаного формату навчання, освітньою платформою «Освітній портал ЛНУ». Заступник директора з соціально-гуманітарної роботи Віра ЯВТУШЕНКО надала всю необхідну інформацію щодо соціальної підтримки здобувачів освіти, розповіла про процедуру отримання студентських квитків та умови оплати для здобувачів за контрактною формою навчання. Акцентували увагу і на необхідності дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану.

Здобувачам магістерського рівня було представлено завідувачів кафедр – Галину ЄВТУШЕНКО, Дмитра СОПОВА, Олену БОЯРЧУК, Ірину КРАВЕЦЬ, які розповили про спеціальності кафедр. Під час зустрічі особлива увага була акцентована на тому, що здобувачі магістерського рівня повинні з особливою відповідальністю поставитися до обрання теми кваліфікаційної роботи та впродовж навчання в магістратурі повністю виконати навчальне навантаження за обраною індивідуальною траєкторією. Наприкінці зустрічі всі члени науково-педагогічного колективу інституту щиро побажали магістрантам успішного навчання.

 

За інформацією Навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024