Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Настановча зустріч зі здобувачами магістратури І курсу на кафедрі романо-германської філології

30 вересня в Навчально-науковому інституті філології і журналістики відбулася традиційна настановча зустріч зі здобувачами магістратури І курсу, які обрали спеціалізації з романо-германської філології.

Особливу увагу під час зустрічі було приділено виступу завідувача кафедри Хайруліної Наілі Фаритівни, яка детально ознайомила магістрантів з особливостями освітніх програм, організацією навчання, розкладом занять та критеріями оцінювання, акцентуючи увагу на важливості наукових досліджень. Крім того, магістранти мали можливість познайомитися з викладацьким складом кафедри, дізнатися про наукові інтереси та досягнення кожного викладача. Це дозволило студентам обрати курси, які найбільше відповідають їхнім науковим інтересам і захопленням та сформувати індивідуальний навчальний план.

Захопливий виклад та готовність відповісти на будь-які запитання здобувачів магістратури створили атмосферу довіри та взаєморозуміння. Під  час обговорення особливостей освітнього процесу були враховані побажання здобувачів, що дає їм можливість формування індивідуальної освітньої траєкторії відповідно їх потреб.

Настановча зустріч стала початком нового етапу в житті магістрантів, відкриваючи перед ними широкі перспективи для професійного розвитку та самореалізації.

 Кафедра романо-германської філології вітає вас і бажає натхнення, нових знань та успішної реалізації ваших наукових інтересів!

 

Кафедра романо-германської філології,
Інформаційний центр навчально-наукового
інституту філології і журналістики

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024