Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підвищення кваліфікації в Інституті агроекології і природокористування

Викладачі ННІ ПАН опанували програму підвищення кваліфікації в  Інституті агроекології і природокористування.

З 23 по 27 вересня в Інституті агроекології і природокористування НААН проходили курси підвищення кваліфікації для наукових та науково-педагогічних працівників аграрного та екологічного напрямків. Тематика навчання включала питання з екології агро- і біосфери, екологічна безпека агросфери, економіка природокористування, екологічний менеджмент та маркетинг, агрокосмос тощо. У підвищені кваліфікації прийняли участь НПП інституту природничих і аграрних наук кафедри біології та агрономії та  кафедри садово-паркового господарства та екології. Групу викладачів-стажистів очолив  доктор економічних наук, професор, заслужений працівник сільського господарства Юрій МАХОРТОВ.

Для організації курсів у цьому році було обрано новий формат навчання, який поєднував опанування теоретичних матеріалів з провідними науковцями інституту та формат індивідуальної роботи стажистів з провідними науковцями інституту. Це надало можливість вже під час стажування обговорити конкретні питання за запитом учасників підвищення кваліфікації та визначити нові шляхи співпраця.

Під час курсів підвищення кваліфікації до учасників з вітальним словом звернулась директор Інституту агроекології і природокористування НААН, доктор економічних наук, професор, академік Оксана ДРЕБОТ. Заняття проводили керівники відділів та провідні науковці інституту, а кожна доповідь завершувалась жвавим обговоренням. Після завершення курсів директор Інституту агроекології і природокористування НААН, доктор економічних наук, професор, академік Оксана ДРЕБОТ підбила результати спільної роботи.

Учасники навчання висловили слова щирої вдячності за щорічні змістовні курси та відзначили ефективність нового формату курсів.

Дякуємо команді Інституту агроекології і природокористування НААН та особисто директору інституту, доктору економічних наук, професору, академіку Оксані ДРЕБОТ за багаторічну співпрацю. 

 

За інформацією ННІ ПАН

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024