Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День Європейських Мов в ННІФіЖ

У ННІФіЖ викладачі кафедри романо-германської філології  провела щорічний захід – День Європейських Мов.

26 вересня 2024 року в Навчально-науковому інституті філології і журналістики, викладачі кафедри романо-германської філології, успішно провели щорічний захід – День Європейських Мов. Мета заходу полягала в популяризації вивчення іноземних мов, залученні здобувачів та викладачів до культурного обміну та створенні атмосфери мовного різноманіття.

Свято мовної палітри Європи стало прекрасною нагодою для профорієнтаційної роботи, адже гостями заходу стали і учні 11 класів: ліцей № 2 «Подільський» Полтавської міської ради, ліцей №14 «Здоров’я» Полтавської міської ради, Кремінський ліцей №5 Кремінської міської ради Луганської області, Чорноморський ліцей №7 Чорноморської міської ради, Тернівський ліцей №5 Тернівської міської ради Дніпропетровської області.

У цей день гості мали змогу поринути в історію свята Європейських Мов, дізнатися цікаві факти про найпопулярніші мови, позмагатися в різноманітних вікторинах. «Родзинкою» свята стали творчі номери від здобувачів кафедри романо-германської філології, інтерв’ю з представниками США та Литви.

День Європейських мов став яскравим святом для всієї університетської спільноти. Захід показав, що вивчення іноземних мов – це не лише здобуття знань, а й можливість пізнавати світ, спілкуватися з людьми різних культур та розширювати світогляд.

Висловлюємо подяку всім, хто знайшов час долучитися!

 

Кафедра романо-германської філології,
Інформаційний центр навчально-наукового
інституту філології і журналістики

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024