Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Онлайн зустріч «Олімпійський рух»

У Рубіжанському фаховому коледжі ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відбулась онлайн зустріч «Олімпійський рух».

Олімпійські успіхи українців зміцнили міжнародний авторитет України, сповнили серця мільйонів співвітчизників гордістю за нашу Батьківщину, довели, що наша держава багата талантами, людьми сильної волі, незламного духу, які вміють працювати, боротися і перемагати.

23 вересня в Рубіжанському фаховому коледжі ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відбулась онлайн зустріч  “Олімпійський рух”.

На зустрічі були присутні викладачі коледжу та здобувачі освіти, а також почесні гості:

Олександр ДУБОВОЙ – Майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу, спортсмен – багатир, чотирьохразовий чемпіон світу, три разовий чемпіон Європи, рекордсмен України, Европи і Світу. Директор ННІОЗ та спорту ЛНУ імені Тараса Шевченка – кандидат педагогічних наук, доцент.

Микола БАРАННІК – Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу, спортсмен – багатир, багаторазовий чемпіон Європи, України і Світу, Срібний призер Всесвітніх ігор в Дубаї. Встановив понад 40 рекордів. Колишній випускник нашого коледжу.

В ході зустрічі почесні представники спорту України розповіли про історію виникнення Олімпійських ігор, про те, як проходять сучасні Олімпійські ігри і що треба для того, щоб досягти перемогу у змаганнях.

Наша рідна Луганщина завжди славилась спортсменами, та спортивними досягненнями на Світових та Олімпійських аренах. Тож вітаємо їх зі здобутими перемогами та бажаємо подальших успіхів та нових досягнень.

 

ВСП «Рубіжанський фаховий коледж
ДЗ «Луганський національний університет
імені Тараса Шевченка»

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024