Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зустріч з бібліотекарем у ННІ ПАН

У ННІ ПАН відбулася зустріч з провідним бібліотекарем на тему «Бібліотека відкриває свої таємниці».

25 вересня Оксана Володимирівна ШЕВЧИК – провідний бібліотекар Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, провела інформаційну зустріч для здобувачів освіти Навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук «Бібліотека відкриває свої таємниці».

Зустріч була присвячена знайомству з бібліотекою закладу та послугами, які вона надає. Оксана Володимирівна познайомила здобувачів освіти із структурою бібліотеки, розповіла як знайти сторінку бібліотеки на сайті університету, які електронні видання та журнали переглянути. Також, Оксана ШЕВЧИК наголосила на тому, що не зважаючи на війну та вже друге переміщення, працівники бібліотеки активно відновлюють книжкову базу. Подякувала всім небайдужим, хто подарував книги бібліотеці університету. З вдячністю відмітила Сергія ГЛОТОВА, випускника факультету природничих наук, що подарував бібліотеці книги із власної домашньої колекції. Наразі ці видання систематизуються і найближчим часом будуть доступні для навчання та використання.

Наприкінці зустрічі Оксана Володимирівна відповіла на запитання та запросила здобувачів освіти звертатися до бібліотеки за літературою та допомогою  кваліфікованих бібліотекарів.

 

За інформацією Навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024