Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Перша сесія групового курсу управління стресом «Самодопомога Плюс»

У навчально-науковому інституті педагогіки і психології відбулася перша сесія групового курсу управління стресом «Самодопомога Плюс».

В рамках роботи Центру Життєстійкості, що реалізовується в Лубенській громаді БФ «Карітас Лубни», було проведено першу сесію групового курсу управління стресом «Самодопомога Плюс» у Луганському національному університеті імені Тараса Шевченко.

Курс управління стресом «Самодопомога Плюс» був розроблений Всесвітньою організацією охорони здоров’я як груповий курс, який має на меті допомогти людям, які перебувають у вкрай несприятливих умовах, навчитись управляти стресом. Вже доведено, що у дорослих, які переживають стрес, “Самодопомога Плюс” запобігає виникненню психічних розладів.

В ЛНУ імені Тараса Шевченка було запрошено здобувачів освіти та співробітників Навчально-наукового інституту педагогіки і психології  на груповий курс управління стресом «Самодопомога Плюс», під час якого  поговорили про поняття стресу та емоційні бурі. Практикували навички усвідомлення предмета та техніки заземлення.

Нагадуємо, що Центр життєстійкості – це пілотний проєкт Міністерства соціальної політики, який є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” Першої леді Олени Зеленської.

Хто потребує підтримки у часі важкого сьогодення, запрошуємо відвідати психолога Антона НАЗМІЄВА, доктора філософії, керівника центру “Психологічного відновлення та адаптації”, асистента кафедри психології Навчально-наукового інституту педагогіки і психології Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, з метою покращення свого ментального здоров’я. Будь-хто може отримати комплексну послугу соціального та психологічного напрямку.

Центр Життєстійкості діє за адресою:

м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, буд. 26.

Графік роботи: понеділок – п’ятниця з 9:00 до 18:00.

Телефон для довідок: +380505211046, +380501011745

 

 

Антон НАЗМІЄВ – асистент кафедри психології
Навчально-наукового інституту педагогіки і психології,
доктор філософії, керівник центру
«Психологічного відновлення та адаптації»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024