Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зустріч магістрантів-географів з куратором та гарантом ОПП

На кафедрі хімії, географії та наук про Землю відбулася зустріч магістрантів-географів з куратором та гарантом ОПП.

7 вересня 2024 року, на кафедрі хімії, географії та наук про Землю навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук, відбулася онлайн-зустріч доцента Мельник Ірини Геннадіївни (куратора групи магістрантів і гаранта освітньо-професійної програми «Географія») та доцента Гаврюшенко Ганни Володимирівни (провідного науково-педагогічного працівника та члена проєктної групи освітньо-професійної програми «Географія») зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) другого курсу денної та заочної форм навчання.

Під час заходу здобувачі вищої освіти були детально ознайомлені з навчальним планом на 3-й семестр та актуальними змінами в організації навчального процесу, зокрема, з оновленою шкалою оцінювання результатів навчання, термінами проведення науково-педагогічної виробничої практики, термінами передзахисту випускових кваліфікаційних робіт та графіком консультацій викладачів кафедри.

Також магістранти отримали інформацію про план роботи наукового гуртка «Інноваційні технології навчання географії», що функціонує на кафедрі хімії, географії та наук про Землю, та були запрошені долучитися до його роботи.

Онлайн-зустрічі є чудовою платформою для оперативного зворотного зв’язку, а також обговорення актуальних питань, пов’язаних з підготовкою. Здобувачі можуть обмінюватися ідеями, висловлювати пропозиції та спілкуватися зі своїми одногрупниками.

 

Кафедра хімії, географії та наук про Землю

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024