Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Візит начальника Головного управління ДКСУ у Луганській області

Університет  відвідала начальник Головного управління ДКСУ у Луганській області  Ірина Кулманакова.

11 вересня з робочим візитом Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відвідала начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Луганській області КУЛМАНАКОВА Ірина Силівна.

У ході візиту проведено робочу зустріч з ректором університету Оленою КАРАМАН, проректорами, відділом бухгалтерії, відділом кадрів, юридичним відділом, відділом публічних закупівель і постачання та зі здобувачами освіти, під час якої обговорили найбільш важливі та проблемні питання ЛНУ імені Тараса Шевченка.

Відтак, з керівництвом університету та співробітниками обговорили напрями та шляхи ефективної взаємодії щодо організації спільної діяльності.

Зі здобувачами освіти було розглянуто питання виплати стипендій, хто має право на стипендії у 2024-2025 навчальному році, як буде виплачуватися стипендія, її розмір тощо. Під час зустрічі усі присутні мали змогу поставити свої запитання, які їх турбували, натомість отримавши вичерпні відповіді.

На завершення начальник казначейської служби у Луганській області наголосила про готовність до співпраці та спільного вирішення проблем, що вимагають уваги, обговорення, розв’язання та інших нагальних дій.

Цей візит підтвердив важливість злагодженої роботи казначейської служби в умовах війни та її значну роль у забезпеченні функціонування державних фінансів на місцях.

 

Прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024