Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Конференція Impactpreneurship Code 2024

Представники Ради молодих учених і здобувачів вищої освіти відвідали конфереренцію у м.Київ.

На початку навчального року, 4 вересня, громадською організацією «Міжнародна агенція змін» у місті Київ було організовано та проведено захід, що стосувався сфери соціального підприємництва та фандрейзингу Impactpreneurship Code 2024, де взяли участь голова РМУЗВО, PhD student, викладач кафедри східної філології і перекладу Ольга КОРІНСЬКА та член РМУЗВО, викладач кафедри східної філології і перекладу Марина БЄЛІК.

Місія заходу – сприяти розвитку соціального підприємництва та фандрейзингу в Україні, створюючи платформу для обміну знаннями, досвідом і найкращими практиками. Мета – популяризація соціального підприємництва, розвиток навичок фандрейзингу, формування партнерств, підтримка молодіжних ініціатив та сталого розвитку економіки України.

У колонній залі Київської міської державної адміністрації було зібрано близько 300 провідних експертів, представників влади, соціальних підприємців, молодіжних лідерів для обговорення інноваційних підходів до розвитку стійких соціальних ініціатив. Під час заходу проводились Експертні панельні дискусії, практичні воркшопи та нетворкінг.

Серед спікерів та гостів були представлені – Світлана Олєйнікова, Голова Правління ГО «Міжнародна агенція змін», Федеріка Діспенца – В.о. програмного менеджера ПРООН в Україні, Владислав Яцук, начальник управління молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, Юлія Мархель, Українська екоактивістка, лідерка найбільшого екологічного руху в Україні Let’s Do It Ukraine, а також представники Міністерства молоді та спорту, КМУ (секретаріат), КМДА та інші . Вони поділились своїм баченням майбутнього соціального підприємництва в Україні та залучення грантових коштів до усіх сфер діяльності громадян сьогодні.

Наші молоді науковці розпочали новий навчальний рік активно із отримання нових знань, досвіду та контактів. Бажаємо членам Ради продуктивного року та реалізації всіх запланованих заході та подій. 

 

Рада молодих учених і здобувачів вищої освіти

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024