Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

НН ІМІТ відкрив свої двері для здобувачів освіти

3 вересня, Навчально-науковий інститут математики та інформаційних технологій відкрив свої двері для здобувачів освіти 2024-2025 навчального року.

Розпочав зустріч директор інституту Геннадій Анатолійович Могильний, який привітав всіх учасників заходу з зарахуванням до числа студентів нашого інституту. З вітальними словами до першокурсників звернулися також завідувачі кафедр Микола Анатолійович Семенов, Юрій Гордійович Козуб, які акцентували увагу саме на перевагах навчання в інституті.

Продовжив вітальне слово заступник директора з навчальної роботи Володимир Юрійович Донченко та розповів про особливості навчального процесу.

Заступник директора з соціально-гуманітарної роботи, Ірина Михайлівна Швець, зосередила увагу на заходах та формах взаємодії, які можуть допомогти у розвитку кожного здобувача освіти.

Шановні здобувачі освіти, вітаємо вас з днем знань! Бажаємо вам осягати нове і завойовувати непізнане. Нехай навчальний процес приносить радість і задоволення, корисність і якість. Бажаємо вам великих перспектив і легкого пізнання. Розвивайтеся, практикуйте, експериментуйте!

 

Навчально-науковий інститут математики та інформаційних технологій

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024