Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Початок навчального року в ННІ ПАН

Початок навчального року для здобувачів освіти Навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук ЛНУ імені Тараса Шевченка розпочався із урочистостей у місті Миргород.

Потім першокурсники долучилися до заходів у Лубнах, де для них лунали вітання від керівництва закладу, вперше прозвучав Гімн університету.

Для здобувачів освіти всіх курсів провели настановні збори у форматі онлайн. Зустрічі вже традиційно організовуються директоратом, запрошуються завідувачі кафедр, викладачі та представники студентського самоврядування. Студентам розповіли про організацію освітнього процесу за трьома основними напрямами: навчальна, соціально-гуманітарна та наукова діяльність. Акцентували увагу і на необхідності дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану. Під час зборів було висвітлено особливості навчання за курсами та спеціальностями, надано роз’яснення щодо актуальних питань навчання, соціальних питань.

Шановні здобувачі освіти, вітаємо вас з Днем знань! Бажаємо вам набратися терпіння, сил, сміливості та завзятості для нових відкриттів, перемог і досягнень, для нових знань і прагнень.

 

За інформацією ННІ ПАН

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024