Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День знань – 2024 у місті Миргород

2 вересня відбулися урочистості до Дня знань структурних підрозділів ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», що знаходяться у місті Миргород.

День знань — це особливе свято, яке символізує початок нового навчального року і перший дзвінок для учнів та студентів-першокурсників по всій країні. Цей день сповнений новими сподіваннями, мріями, жагою до здобуття нових знань.

Сьогодні, двері Миргородського міського будинку культури відкрилися для першокурсників, студентів-старшокласників та педагогічних колективів університету та коледжів. Незважаючи на війну, всі труднощі і випробовування, абітурієнти стали першокурсниками. Урочистості розпочались з хвилини мовчання. Наші серця наповнені смутком та скорботою за тими, хто віддав своє життя за незалежність нашої країни. Ми завжди пам’ятатимемо їхню мужність та самопожертву заради миру і свободи. Учасники заходу висловили слова величезної вдячності нашим Захисникам. Першокурсників щиро привітали директори структурних підрозділів локації. Саме на їх честь пролунав Гімн університету.

Висловлюємо щиру вдячність колективу Миргородського міського будинку культури та директору Ірині ІЩЕНКО за співпрацю та дружню підтримку!

Вітаємо наших студентів із Днем знань! Бажаємо  величезного задоволення від навчання та реалізації всіх професійних мрій. Легкого та безпечного навчального року, дружньої атмосфери, нових друзів, цікавих подій!

 

За інформацією структурних підрозділів міста Миргород

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024