Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Урочистості з нагоди нового навчального року

2 вересня в ЛНУ імені Тараса Шевченка відбулися урочистості з нагоди нового 2024-2025 навчального року та посвяти першокурсників у студенти.

На заході були присутні: вищий керівний склад ЛНУ імені Тараса Шевченка, почесні гості керівники Лубенської громади та району, студенти, співробітники університету, першокурсники, батьки.

Зустріч розпочав вітальною промовою до гостей та здобувачів вищої освіти голова Вченої ради університету Віталій КУРИЛО, який побажав вступникам успіхів у навчанні, відкриттів, досягнень і нових здобутків.

Із найкращими побажаннями до студентів та усіх присутніх звернулася ректорка Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Олена КАРАМАН, привітавши молодь зі вступом в один з найславетніших закладів вищої освіти України зі 103-річною історією і побажавши особистісного та професійного зростання в ньому.

Голова Лубенської міської ради Олександр ГРИЦАЄНКО, голова Лубенської районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО, голова Лубенської районної військової адміністрації Сергій СІРЯЧЕНКО також висловили свої найщиріші вітання та побажання вступникам з нагоди початку нового навчального року, побажавши успіхів у студентському житті та переможного миру в нашій країні!

Цього дня вперше до ЛНУ імені Тараса Шевченка завітали першокурсники, що стали студентами потужного, прогресивного й інноваційного Університету, які на урочистому заході прийняли посвяту і символічний студентський квиток від голови студентського самоврядування.

Відкриття початку нового навчального року – це завжди особливий і хвилюючий день, який пройшов насичено в емоційно-позитивній атмосфері. Саме з нього розпочнеться незвіданий шлях до нових знань, знайомств та можливостей. Початок навчання – це символ того, що Україна переможе!

Вітаємо наших першокурсників! Переконані, що вступ до Луганського національного університету імені Тараса Шевченка стане прекрасним стартом у щасливе й успішне майбутнє, тому що

НАША ОСВІТА – ГАРАНТІЯ ВАШОГО УСПІХУ!

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024