Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вічна слава та пам’ять Герою!

Сумна звістка надійшла до нашого Луганського національного університету імені Тараса Шевченка в Інститут природничих і аграрних наук.

На превеликий жаль війна вносить свої корективи у життя людей. Захищаючи нашу країну від агресора, 06 червня 2024 року на Сумському напрямку загинув наш випускник Сировий Микола Вікторович.

У квітні 2014 року почалася війна на сході України, Микола став добровольцем на захист суверенітету держави до батальйону Айдар. В перший день повномасштабного вторгнення пішов добровольцем до лав територіальної оборони м. Харкова, де мужньо боронив кордони. Користувався надзвичайною повагою та авторитетом серед побратимів. 04.06.2024 року близькі нажаль втратили зв’язок із Миколою. Згодом стало відомо, що герой 06.06.2024 загинув на Сумському напрямку, захищаючи нашу країну від агресора.

Микола Вікторович народився 18.12.1967 року у с. Вишневому, Старобільського району, Луганської області. Навчався у Вишневській середній школі. Після закінчення школи вступив до Веселівського технікуму, де здобув освіту ветеринара.

Закінчив Луганський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю Еколог. Пройшов повний цикл навчання на бакалавраті і магістратурі. Завжди був активний у житті інституту. Не зважаючи на службу, відвідував заходи інституту, університету, проводив роботу зі здобувачами денної форми щодо патріотичного виховання молоді.

У пам’яті рідних та друзів Микола Вікторович завжди залишиться щирою, життєрадісною та доброю людиною.

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут природничих і аграрних наук висловлює найщиріші співчуття родині та близьким Захисника. Ми пишаємося, що в нас навчався Микола Вікторович – справжній патріот України.

Вічна пам’ять і слава Героям!

 

Навчально-науковий інститут природничих і аграрних наук

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024