Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Творчі конкурси в НН ІМ

З 8 липня стартували Творчі конкурси в НН ІМ.

Після проведення консультації  для абітурієнтів по творчим конкурсам, з 8 липня вони стартували в Навчально-науковому інституті мистецтв Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Метою творчих конкурсів є виявлення обдарованих абітурієнтів, які мають бажання вступити на творчу спеціальність та володіють здібностями та нахилами, котрі дозволяють здійснювати професійну роботу в конкретній мистецькій галузі.

У творчих конкурсах мають право брати участь особи, які здобули повну загальну середню освіту, що підтверджується відповідним документом.

Творчий конкурс проводиться очно або дистанційно і триває в межах одного дня, а його оцінювання й оприлюднення результатів відбувається не пізніше наступного дня за днем його проведення. До речі, творчий конкурс є ключовим критерієм для вступу на мистецькі спеціальності.

Нагадуємо, що творчі конкурси проводяться: на бюджет, контракт – з 8 липня по 19 липня; виключно на контракт – з 8 липня по 31 липня.

За ці дні фахова предметна комісія Навчально-наукового інституту мистецтв прослухала і оцінила багато талановитих вступників, як оf-лайн так і оn-лайн.

Бажаємо всім вступникам успіхів у складанні творчого конкурсу, наполегливості, натхнення та віри у свої сили і талант!

Чекаємо кожного у великій шевченківській родині Луганського національного університету імені Тараса Шевченка!

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024