Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Тренінг “Гранти як інструмент розвитку жіночого підприємництва в Полтавській області”

У м. Полтаві в липні, в приміщенні центру підтримки підприємців «Дія.Бізнес» відбувся тренінг «Гранти як інструмент розвитку жіночого підприємництва в Полтавській області».

У тренінгу взяли участь Валентина ВОВК – керівниця Центру розвитку кар’єри Луганського національного університету імені Тараса Шевченка і кар’єрна радниця “Жіночого центру працевлаштування” та Оксана ШЕВЧИК – провідний бібліотекар ЛНУ імені Тараса Шевченка, завідувач школи академічної доброчесності університету.

Цей захід був організований для клієнток жіночих центрів працевлаштування та команди карʼєрних радниць Полтавської області .

Тренінг став можливим завдяки співпраці проєкту «WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей» з Агенцією регіонального розвитку Полтавської області “Офіс євроінтеграції” на чолі з директоркою агенції Вітою Рекотовою.

Проєкт «WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей» реалізується Фондом Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine за фінансової підтримки Європейського Союзу European Union in Ukraine, у партнерстві з громадською організацією Інноваційні соціальні рішення.

Захід пройшов у комфортній позитивній атмосфері, а його учасники змогли набути нові актуальні знання.

У Лубнах «Жіночий центр працевлаштування» розташований на базі Луганського національного університету імені Тараса Шевченка в аудиторії 129 за адресою: вул. Віктора Новікова, 2.

МРІЄМО! ДІЄМО! ДОСЯГАЄМО!

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024