Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Інформаційна сесія для жінок ВПО

У приміщенні Лубенської районної ради відбулася спільна інформаційна сесія для жінок ВПО та жінок громади у співпраці з БФ “Право на захист”.

Інформаційну сесію проводила Валентина ВОВК –  керівниця Центру розвитку кар’єри Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, кар’єрна радниця “Жіночого центру працевлаштування”, реалізованого в рамках проєкту “WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей”. Проєкт впроваджується Фондом Народонаселення ООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, в партнерстві з громадською організацією “Інноваційні соціальні рішення”.

Під час зустрічі слухачкам розповіли:

  • про юридичні консультації: як отримати безкоштовну юридичну допомогу та захистити свої права;
  • про виплати: які соціальні виплати вам доступні та як їх оформити;
  • обговорили питання житла;
  • поділилися новинами у законодавстві: які зміни відбулися в законах.

Після сесії відбулася дискусія, під час якої жінки могли поставити свої запитання та отримати індивідуальні консультації.

Нагадуємо, Центр створено для підтримки та розвитку потенціалу жінок, щоб допомогти їм впоратися з життєвими проблемами та досягти успіху у працевлаштуванні та підприємництві, що сприятиме розширенню економічних можливостей вразливих жінок з особливим фокусом на тих, які проживають у віддалених населених пунктах. «Жіночий центр працевлаштування» розташований в аудиторії 129 за адресою: м. Лубни, вул. Віктора Новікова, 2 на базі ЛНУ імені Тараса Шевченка.

Обʼєднуючись, підвищуємо економічну спроможність жінок в регіоні!

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024