Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Літня школа. День 4

Четвертий день Літньої школи SGH про сучасні виклики в політиці, бізнесі та економіці, що пройшов у м.Варшаві 11 липня.

Для делегації Луганського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся в атмосфері взаємодії усіх учасників на засадах взаємоповаги та відкритості, що сприяло розвитку та розширенню їх знань.

Професор Еліас Цакас продовжив семінар, що розпочав третього дня в Літній школі SGH, з методів: Вимірювання очікувань у дослідженнях соціальних наук та як їх виміряти.

Після завершення комунікативного семінару професора Еліаса Цакаса, учасники познайомились з професором Мареком Начиком, який провів навчальні лекції з тем: «Порівняльна політична економія: від різновидів капіталізму до моделей зростання» та «Порівняльна політична економія: різноманітність теоретичних підходів».

Професор Марек Начик, доцент кафедри порівняльної соціальної політики та офіційний співробітник Kellogg College Оксфордського університету. У 2023-24 роках він був запрошеним науковцем у Центрі європейських досліджень Мінда де Ґунцбурга Гарвардського університету. Його дослідження зосереджені на впливі груп інтересів і державних акторів на політику соціальної та промислової політики в країнах ОЕСР, у тому числі в посткомуністичних країнах.

Представниці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, а саме: Корінська Ольга, Білобровська Катерина та Медведська Вікторія, відзначили високий професійний рівень та актуальність заходу, емоційну комфортну атмосферу, активну комунікацію, вдале поєднання теоретичного та практичного навчання, щире зацікавлення у продуктивній співпраці.

Переконані, що проведення таких дискусій в Літній школі SGH дасть змогу у майбутньому застосувати отримані знання й навички усім учасникам та підвищить їх наукову компетентність.

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024