Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Урочисте вручення дипломів бакалавра: Свято успіху і досягнень

11 липня в навчально-науковому інституті філології і журналістики відбулося урочисте вручення дипломів бакалавра.

Це визначна подія в житті молодих фахівців, які завершили своє навчання й готові розпочати новий етап у своїй професійній кар’єрі.

На церемонії були присутні випускники, їхні батьки, викладачі. Ректорка університету, пані Олена Леонідівна Караман, у своєму вітальному слові відзначила високу якість освіти, яку отримали випускники, та побажала їм успіху у всіх майбутніх починаннях.

Після урочистої частини, випускники мали змогу поділитися своїми враженнями та планами на майбутнє. Багато з них планують продовжити навчання в магістратурі.

Серед випускників були відзначені студенти, які досягли значних успіхів у навчанні, науці й брали активну участь у студентському житті. Вони були відзначені окремими грамотами.

Свято завершилося фотосесією на пам’ять та неформальним спілкуванням у дружній атмосфері. Випускники, з посмішками на обличчях та дипломами в руках, не приховували радості та гордості за свої досягнення.

Вітаємо усіх бакалаврів з отриманням дипломів і бажаємо їм натхнення, творчих успіхів, реалізації всіх планів і здійснення мрій!

 

Інформаційний центр навчально-наукового інституту
філології і журналістики

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024