Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

ПРОХАННЯ ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ

Колектив університету звертається до всіх із проханням підписати та поширити електронну петицію щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) випускнику магістратури 2024 року, спеціальності 231 «Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Практична психологія» Луганського національного університету імені Тараса Шевченка; командиру групи спеціального призначення роти спеціального призначення загону спеціальних операцій Окремого центру спеціальних операцій «Захід» імені князя Ізяслава Мстиславовича Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, лейтенанту Михальчуку Костянтину Івановичу. Він відзначився винятковою мужністю та героїзмом, ризикуючи власним життям заради майбутнього України. Його приклад є символом стійкості та патріотизму для всіх громадян нашої країни.

Просимо віддати шану захиснику України та підтримати родину!

Увесь бойовий шлях Костянтина описаний в тексті петиції. Зупиніться на хвилину щоб прочитати та підписати. Це ще раз дасть усвідомлення того, які люди нас захищають і кого ми втрачаємо.

Поширюйте та підписуйте петицію за посиланням: https://petition.president.gov.ua/petition/228698?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaa2tjZtRq1jfoRhecPslrI0ZVHJLeB7BZxoyjog4S23s–jYUDF_Lhl27w_aem_F_eMrGtg_4QQf2sJtydb3Q

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024