Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Золото чемпіонату України з важкої атлетики!

Вітаємо наших студенток – чемпіонок України Софію Наумову, Ганну Калашник та Тетяну Буднікову.

З 01 по 07 липня  в Луцьку проходить чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів та юніорок до 20 років та молоді до 23 років.

До складу  збірної команди  Луганської області  увійшли і студентки Луганського національного університету імені Тараса Шевченка – здобувачки 2 -го курсу  першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту ЛНУ імені Тараса Шевченка, спеціальність «Фізична культура і спорт»   Софія НАУМОВА і Ганна КАЛАШНИК.

Здобувачка 2-го курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти Навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту ЛНУ імені Тараса Шевченка спеціальність «Середня освіта. Фізична культура» Тетяна БУДНІКОВА.

Результати змагань:

Софія НАУМОВА у ваговій категорії до 45 кг  зайняла  1 місце у ривку (59 кг), 1 місце в поштовху (70 кг)  та 1 місце в сумі двоборства (129 кг).

Ганна КАЛАШНИК у ваговій категорії +87 кг, вигравши 3 золоті медалі з результатом 96 кг – ривок, 129 кг – поштовх, 225 кг – сума двоборства, стала переможницею чемпіонату України з важкої атлетики серед юніорок до 20 років!

Тетяна БУДНІКОВА  у ваговій категорії до 45 кг стала чемпіонкою серед юніорок віком до 23 років, зайняла  1 місце  в ривку (62 кг), 1 місце в поштовху (81 кг)  та 1 місце в сумі двоборства (143 кг).

Підготували спортсменок тренери – Андрій Івженко, Костянтин Селіванов, Марія Селіванова.

Вітаємо спортсменів та тренерів!

 

За інформацією Навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024