Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Другий Всеукраїнський круглий стіл

27–28 червня у м. Львів відбувся Другий Всеукраїнській круглий стіл завідувачів кафедр зі спеціальності 227.1 «Фізична терапія».

Всеукраїнський круглий стіл був присвячений напрацюванню спільних практичних рішень щодо викликів у процесах реабілітації, які з’явилися через війну в системі освіти та охорони здоров’я.

Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» на заході представляв завідувач кафедри реабілітації і медичної діагностики Навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту Олег ВИНОГРАДОВ.

Впродовж двох днів обговорювались питання організації клінічного компоненту освіти фізичних терапевтів, бар’єри на шляху розбудови якісної системи підготовки фахівців з реабілітації в Україні та шляхи їх подолання. Пропозиції, сформульовані під час круглого столу, будуть зафіксовані у спільній резолюції, яку буде скеровано до всіх стейкхолдерів, зокрема, державних органів влади.

Кафедра реабілітації і медичної діагностики висловлює щиру подяку організаторам круглого столу і колегам, за цікаву дискусію і практичні поради щодо підвищення якості освіти фізичних терапевтів.

 

За інформацією кафедри реабілітації і медичної діагностики НН ІОЗіС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024