Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Відкриття консультаційного центру приймальної комісії  в м. Миргород.

1 липня відбулося урочисте відкриття консультаційного пункту ЛНУ імені Тараса Шевченка на Миргородській локації Університету.

Вже традиційно, третій рік поспіль, 1 липня відбулося відкриття консультаційного пункту приймальної комісії на локації Луганського національного університету імені Тараса Шевченка у місті Миргород. На відкритті були присутні директори інститутів та коледжів, заступники директорів та члени технічної групи приймальної комісії.

Урочисте відкриття розпочалося з привітання директорів інститутів та коледжів технічної групи приймальної комісії, яка буде працювати на локації у м. Миргород. Технічна група отримала всі необхідні роздаткові матеріали, пройшла навчання щодо особливостей вступної кампанії 2024 та вже розпочала консультування відвідувачів.

Дуже приємним стало те, що першими вступниками, які прийшли до приймальної комісії, стали друзі наших студентів, які вступили до університету на навчання у 2022 та 2023 роках.

Команда Університету бажає всім вступникам здійснити всі свої мрії та задуми,  обрати вірний професійний шлях для себе!

ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» пропонує абітурієнтам  скористатися унікальною можливістю  вступу до провідного університету!

Ми знаходимось поряд з ВАМИ!

Сайт Університету: https://luguniv.edu.ua

+38(095)105-60-05,  +38(050)7671066

м. Миргород, вул. Старосвітська, 52/15

 

За інформацією навчально-наукових інститутів
та фахових коледжів Миргородської локації

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024