Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Курси підвищення кваліфікації

Викладачі кафедри східної філології і перекладу пройшли курси підвищення кваліфікації для викладачів китайської мови.

З 24.06.2023 по 28.06.23 викладачі кафедри східної філології і перекладу Бєлік М.О., Корінська О.О., Малахова Ю.В. та Перепадя Д.О. взяли участь у курсах підвищення кваліфікації для викладачів китайської мови “Синологічні студії у синхронії і діахронії”, що проводилися при Інституті Конфуція Київського національного лінгвістичного університету.

24.06 відбулася лекція доктора політичних наук, професора  Ши Яцзюня на тему “汉语学习中 “Синологічні студії у синхронії і діахронії” 的几个“大”问题:比较视角”.

25.06 Перший секретар відділу Східної Азії Четвертого територіального департаменту МЗС України Олександр Федічев провів лекцію на тему “Китайська мова сучасному дипломатичному дискурсі”.

Світлана Федько, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології і туризму КНЛУ 26.05 провела для слухачів курсів лекцію, присвячену нейропсихології навчання у контексті сучасних синологічних студій.

27.05 викладачі відвідали лекцію Ши Яцзюня“汉语学习中的几个“小”问题:跨文化视角”.

28.05 відбулася зустріч у форматі круглого столу “Актуальні питання викладання китайської мови в Україні”, де кожен бажаючий мав змогу висвітлити свою тему.

 

Кафедра східної філології і перекладу

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024