Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зустріч із представниками Рад молодих вчених

Відбулась зустріч представників Рад молодих вчених із представниками громадської спілки «Науковий кластер «Наукові парки України».

26 червня відбулась зустріч представників Рад молодих вчених, що розташовані у Полтавському регіоні із представниками громадської спілки “Науковий кластер “Наукові парки України”.

Співорганізатором зустрічі виступила Рада молодих учених і здобувачів вищої освіти ЛНУ ім.Т.Шевченка, в особі голови Ольги КОРІНСЬКОЇ. Із числа представників університету на зустрічі були присутні викладач кафедри східної філології і перекладу Марина БЄЛІК та кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри товарознавства і торговельного підприємництва Анна БРАЇЛКО.

В рамках зустрічі були обговорені поточні питання діяльності молодих вчених, співпраця із інституціями міста та області, подання грантових та стартап проєктів, просування діяльності молодих вчених задля їх промоції та підвищення значення та потенціалу в науковому та освітньому просторі з метою отримання інвестицій.

Спікером заходу виступив Сергій ОПРЯ, президент міжнародного візійного інституту стратегічного партнерста, голова наглядової Ради наукового кластору “Наукові парки України”. Він наголосив на тому, що молоді науковці це ті, хто мають брати на себе роль рушіїв науки сьогодні. Окрім цього, він точно визначив варіанти, за якими підприємництво, підприємці, інвестори та інвестиції можуть працювати для молодих науковців в Полтаві, Полтавському регіоні та Україні в цілому.

Запрошеним гостем була Тетяна ГОДЯК, голова Полтавського інвестиційного клубу. А сам захід проходив в пространсті росту HUMAN.

Перша зустріч мала ознайомчий характер. Усі її учасники продовжать співпрацю і в подальшому.

 

Рада молодих учених і здобувачів вищої освіти

 

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024