Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Збірна України на збрах в Ужгороді

Молодіжна збірна України з гандболу (U-20) розпочала збори в Ужгороді на базі «Зінедін», що у с. Баранинці Ужгородського району, перед виступом у фінальній частині чемпіонату Європи-2024.

До складу збірної потрапили студенти Навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту ДЗ «Луганський національний уніварситет імені Тараса Шевченка»: Максим Радченко – 2 курс «Середня освіта. Фізична культура»; Дмитро Редькін-3 курс «Фізична культура і спорт»; Олександр Довбиш- 3 курс «Фізична культура і спорт».

Участь у зборах всього беруть 16 гравців, тренери (Сергій Процюк, Олександр Тибулевич, Богдан Панченко) та медичний персонал. 28–29 червня збірна зіграє два контрольні матчі в словацькому Требишові проти збірної Словаччини (U-20). На словацьких зборах до збірної приєднаються ще 9 гравців. Після контрольних ігор збірна повернеться на підготовку до Ужгорода. А 8 липня Україна вирушить на молодіжне Євро-2024 до словацького Целє. Суперниками синьо-жовтих на груповій стадії стануть Швеція, Ісландія та Польща.  Чемпіонат Європи триватиме з 10 до 21 липня.

Бажаємо нашим спортсменам гідно підготуватися до майбутніх змагань та здобути перемогу!

 

За інформацією НН ІОЗіС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024