Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь в конференціях

Під керівництвом викладачів кафедри філософії та соціології в рамках курсу «Філософія» здобувачі взяли участь у конференціях, отримали сертифікати учасника  та опублікували тези.

Так, Дворніков Дмитро,  студент  ІМІТ, група КН-3 (3-курс) прийняв участь у III Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Recent Trends in Science», за результатами якої було опубліковано тези «Ядерна загроза в сучасному світі: соціально-філософська рефлексія».

Копотілов Максим, здобувач  3 курсу, спеціальності «Графічний дизайн» разом зі своїм науковим керівником прийняв участь у ІІ Міжнародній науковій конференції «У пошуку нових сенсів полікультурного світу. Повоєнний діалог культур» та опублікував тези на тему «Мистецтво графічного дизайну і філософія в існуванні глобального культурного простору», а також в рамках курсу «Логіка та методологія наукового пізнання» прийняв участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Наукові горизонти ХХІ століття: мультидисциплінарні дослідження» з  доповіддю «Наукова революція та цифрове мистецтво: визначення причинно-наслідкових зв’язків» за результатами роботи конференції опубліковано тези здобувача.

 

Кафедра філософії та соціології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024