Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у Міжнародній літній школі медіації

Викладачі кафедри соціальної педагогіки та студенти спеціальності 231 Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Практична психологія прийняли участь у чотириденній Міжнародній літній школі медіації.

10-14 червня  2024 року відбулася п’ята Міжнародна літня школа медіації організована бізнес школою КРОК у партнерстві з національною Асоціацією медіаторів України.

Школа медіації тривала чотири дні та зібрала більше 100 учасників – фахівців сфери державного управління, науковців, підприємців, керівників бізнесів, медіаторів та інших професіоналів діяльність, яких пов’язана з комунікацією, встановленням та підтриманням відносин.

Програма заходу містила виступи провідних міжнародних та українських фахівців-практиків, які мають величезний досвід у сфері альтернативного вирішення конфліктів, медіації, та перемовин

Темами роботи стали: мотиваційне інтерв’ю в мідіації; чим відрізняється хороший переговорник від блискучого переговорника?; як зробити переговори частиною ДНК компанії; бути експертом в переговорах; медіація в IT сфері; медіація у виконавчому провадженні; мистецтво запитань у медіації; практичні уроки з медіації: чи все так просто, як нас навчають?

Міжнародна літня школа медіації надала можливість учасникам отримати новий досвід, обговорити новітні дослідження та практики, що стануть у нагоді при роботі «Служби порозуміння» для здобувачів освіти та викладачів ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», що спрямований на запобігання та вирішення конфліктів мирним шляхом та ґрунтується на засадах миробудування, практиках відновного підходу, принципах солідарності та «рівний-рівному». На завершення учасники отримали сертифікати.

 

Кафедра соціальної педагогіки

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024