Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Завершення спортивного сезону у гандболістів

Ось і завершився спортивний сезон у гандболістів.

Змагання під час широкомасштабної війни були проведені на високому рівні. Наші хлопці – студенти та випускники Навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» закінчили його з гарними показниками.

Випусник магістратури  НН ІОЗіС Марат Сагдеєв в цьому році отримав почесне звання майстер спорту України з г андболу. До речі, у 2021 році у складі збірної команди ЛНУ імені Тараса Шевченка Марат став срібним призером Універсіади України.

Студент 4 курсу НН ІОЗіС Максим Вакула теж отримав звання майстер спорту з гандболу та став кращим бомбардиром Чемпіонату України з пляжного гандболу серед дорослих, що проходив у Черкасах напочатку серпня 2023 року.

Чемпіоном України 2023-2024 року став студент 2 курсу Навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту Максим Радченко він отримав золоту медаль та почесне звання майстра спорту України. Нагадаємо, восени 2023 року студенти Дмитро Редькін (3 курс), Микита Литвиненко (4 курс) та Данило Осадчий, який у 2022 році закінчив Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, у складі національної збірної України приймали участь у Чемпіонаті Європи.

Вдячні Збройним силам України за змогу брати участь у спортивних змаганнях.

Пишаємося нашими студентами та бажаємо нових перемог і подальших здобутків!

 

За інформацією Навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024