Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Привітання із значними спортивними досягненнями

Колектив Рубіжанського фахового коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка вітає свого студента, вихованця Рубіжанської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Богдана Свілогузова із значними спортивними досягненнями.

Так, 24 травня в місті Київ на навчально-атестаційному семінарі, на якому підбиваються підсумки занять з айкідо в Луганській обласній федерації айкідо, Богдану присвоєно 3 кю (зелений пояс).

А вже 26 травня Богдан виборов одну золоту медаль в номінації «Танто Рандорі» і одразу три срібні медалі в номінаціях: «Танто Тайсабакі», «Сінай» та «Тосю рандорі» на відкритому чемпіонаті Донецької області з айкідо у складі команди від Луганської області.

Змагання відбувались у місті Київ. Участь у них взяли 7 команд та понад 114 спортсменів із Донецької, Луганської, Київської, Житомирської, Харківської областей та м. Києва. Загалом було проведено понад 180 поєдинків, 103 з них за номінаціями: «Сінай» – меч, «Сінай нітто рю» – 2 мечі, «Ярі» – спис – змагання зі зброєю, 47 у змаганнях спритності –  в номінаціях «Хайшитцу» і «Понітеру»; 21 – у змаганнях проти озброєної ножем людини – в номінаціях «Танто Тайсабакі» та «Танто Рандрі» та 12 поєдинків у вільних та показових виступах на «Тосю рандорі» та «Ніні дорі».

Велика подяка тренеру Федору Рубану та батькам за виховання справжнього чемпіона.

Бажаємо успіхів і нових досягнень!

ВСП «Рубіжанський фаховий коледж
ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024