Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вічна пам’ять Герою!

Колектив університету глибоко сумує з приводу загибелі Максима Ковальчуковського, аеророзвідника, студента 1 курсу спеціальності «Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Практична психологія» НН інституту педагогіки та психології.

Після закінчення школи Максим Ковальчуковський вирішив присвятити себе військовій справі. Підписавши контракт, боронив Україну з 2017 року.

Коли росія розпочала повномасштабну фазу війни, хлопець був за кордоном. Утім, не вагаючись, повернувся й знов став на захист країни.

Разом із побратимами виконували бойові завдання тем, де було найважче… Звільнення Харківщини, Куп’янський й Лиманський напрямки….

Максиму назавжди 25 років….

У нього залишилися батьки, брат та сестра.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Неможливо словами загоїти біль, гіркоту від втрати рідної людини. Сумуємо разом з Вами… Сил та витримки Вам у цей скрутний час!

Максим був справжнім товаришем – сильним духом, мудрим, надійним. Ми завжди будемо пам’ятати його людяність, справедливість і відвагу. Він назавжди залишиться в наших серцях. НИЗЬКИЙ УКЛІН ЗА МУЖНІСТЬ! ВІЧНА І СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ!

Колектив ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024