Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Гостьова лекція

Гостьова лекція із залученням стейкхолдерів-випускників

На кафедрі публічної служби й управління навчальними закладами 30 травня 2024 року відбулася гостьова лекція для здобувачів вищої освіти (другого) магістерського рівня зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» із залученням стейкхолдерів. На запрошення Ольги САЄНКО, кандидата економічних наук, доцента кафедри публічної служби й управління навчальними закладами у межах освітнього компонента «Стратегічне управління» відбулася онлайн зустріч із ХАЦАНОВСЬКОЮ Юлією, В.о. начальника фінансового відділу Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області.

Дискусія у межах теми «Планування змін та механізми їх реалізації в публічному управлінні». Основною метою зустрічі – обмін досвідом щодо подолання спротиву громадського суспільства при розробці та реалізації стратегії розвитку громади.

Пані Юля докладно розповіла про процес розробки стратегії розвитку Чмирівської громади, якою була комунікація з громадськістю та які заходи проводилися для налагодження комунікації з громадянами.

Здобувачі освіти приймали активну участь в обговоренні питання децентралізації влади і , повʼязаними з цими процесами проблемами, а саме, щодо джерел надходження фінансового забезпечення місцевих бюджетів.

Щиро дякуємо пані Юлії за участь!

 

За інформацією кафедри публічної служби
й управління навчальними закладами

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024