Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Передзахист бакалаврських робіт «Екологія»

Передзахист бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачами освітньо-професійної програми «Екологія».

На кафедрі садово-паркового господарства та екології навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Екологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти у дистанційному форматі.

Передзахист кваліфікаційних робіт надає можливість вдосконалити наукові роботи та краще зрозуміти особливості процедури атестації здобувачів вищої освіти.

Студенти презентували результати своїх досліджень, проведених в рамках тем кваліфікаційних робіт, які присвячені актуальним питанням охорони навколишнього середовища та оцінки впливу об’єктів господарської діяльності країни на компоненти довкілля. Під час передзахисту майбутні екологи відповідали на запитання провідних фахівців-екологів кафедри, вислухали конструктивні зауваження та рекомендації від викладачів та наукових керівників та продемонстрували високий рівень володіння методами наукових досліджень у в галузі природничих наук.

Вітаємо майбутніх бакалаврів з екології з успішним проходженням етапу передзахисту кваліфікаційних робіт та бажаємо успішного фінального захисту!

 

Кафедра садово-паркового господарства та екології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024